Gameplay trailer του Warhammer 40k: Rogue Trader

Στις αρχές του καλοκαιριού, είχαμε την ανακοίνωση του Warhammer 40K: Rogue Trader, το πρώτο παραδοσιακό CRPG του franchise, το οποίο αναπτύσσεται από την Owlcat Games, δημιουργό του Pathfinder. Πλέον έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια νέα ματιά στον τίτλο μέσα από ένα καινούριο trailer που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου PC

Gaming Show. Το trailer, επικεντρώνεται κυρίως στις μάχες, καθώς διάφοροι xenos, cultists και Lovecraftian horrors εξολοθρεύονται με βάναυσους τρόπους.

Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.

Εκτός από τη δημοσίευση του παραπάνω trailer, είχαμε επιπλέον την αποκάλυψη της Collector’s Edition. Η εν λόγω έκδοση θα έρθει με μια σειρά από έξτρας, όπως ένα άγαλμα 20 εκατοστών της Cassia Orsellio, ένα art book, ένα Warrant of Trade, ένα πακέτο με αυτοκόλλητα και ένα υφασμάτινο Rogue Trader Banner.

Η Owlcat προσφέρει επίσης διάφορα πακέτα early access “Founders Pack”, συμπεριλαμβανομένου του Core Digital Pack ($40), του Premium Digital Pack ($50), του Ultimate Digital Pack ($60) και του Developer’s Digital Pack ($100). Όλες οι παραπάνω εκδόσεις θα περιλαμβάνουν πρόσβαση στη beta του παιχνιδιού.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Warhammer 40K: Rogue Trader, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί για PC.

The post Gameplay trailer του Warhammer 40k: Rogue Trader appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα