Η δημιουργός των Saint Row θα γίνει μέρος της Gearbox

Ο όμιλος Embracer ανακοίνωσε ότι η Volition, δημιουργός των Saints Row, πρόκειται να γίνει μέρος του studio ανάπτυξης των Borderlands, Gearbox Software, έπειτα από τη χλιαρή υποδοχή που είχε το τελευταίο κεφάλαιο της open world σειράς. Επί του παρόντος, η Volition βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα Plaion της Embracer

(πρώην Koch Media).

“Η υποδοχή του Saints Row δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες και άφησε τη fanbase πολωμένη”, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Embracer, Lars Wingefors, σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα ως μέρος των αποτελεσμάτων κερδών του δεύτερου τριμήνου. “Το studio ανάπτυξης παιχνιδιών, Volition, εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την εμπειρία του παίκτη”, πρόσθεσε.

Πράγματι, η Volition κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα τεράστιο update για το Saints Row, το “The Bright Future”, εισάγοντας μια σειρά βελτιώσεων στο co-op, στις μάχες, στα οχήματα και σε άλλες πτυχές του παιχνιδιού, καθώς και περισσότερες από 200 διορθώσεις bugs.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για το The Bright Future Update.

Ο Wingefors παρατήρησε επίσης ότι ενώ το νέο Saints Row δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά στις κριτικές, κατάφερε να αποδώσει όσον αφορά τις προσδοκίες των πωλήσεων. “Από οικονομικής πλευράς, το Saints Row λειτούργησε σύμφωνα με τις προσδοκίες της διοίκησης. Αυτή είναι η πρώτη εσωτερική ομαδική μεταφορά όπου μεταφέρουμε ένα μεγάλο studio μεταξύ επιχειρησιακών ομάδων, αλλά δεν είναι απαραίτητα η τελευταία”.

Το Saints Row είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Η δημιουργός των Saint Row θα γίνει μέρος της Gearbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα