Gameplay trailer για το Wild Hearts

Το Wild Hearts μπορεί να μοιάζει με έναν κλώνο Monster Hunter με την πρώτη ματιά, αλλά ένα από τα πράγματα που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα Karakuri, μια ποικιλία μηχανικών εργαλείων που μπορούν να δημιουργήσουν οι παίκτες και να χρησιμοποιήσουν με διάφορους τρόπους. Μερικά από αυτά τα Karakuri επικεντρώνονται στην κίνηση στο χώρο, αλλά υπάρχουν επίσης παγίδες, όπλα, αμυντικά αντικείμενα και πολλά άλλα. Παρακάτω μπορείτε

να δείτε το νέο trailer.

Να αναφέρουμε ότι τα Karakuri θα χωρίζονται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες – Basic, Fusion και Dragon- και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή των τριών διαφορετικών κατηγοριών Karakuri του Wild Hearts. “Τα Basic Karakuri κατασκευάζονται γρήγορα και τείνουν να τα πάνε καλά κατά τη διάρκεια της μάχης. Επίσης, γενικά δεν απαιτούν πολλούς πόρους για την κατασκευή τους. Τα Fusion Karakuri απαιτούν από τους κυνηγούς να κατασκευάσουν πολλαπλά basic Karakuri που στη συνέχεια γίνονται merge.

Τέλος, τα Dragon Karakuri επηρεάζουν τους κυνηγότοπους ενός κυνηγού και, ευρύτερα, τον κόσμο του Azuma. Οι Dragon Karakuri απαιτούν τόσο τεράστια ποσότητα ενέργειας για να λειτουργήσουν που αντλούν ενέργεια από το ίδιο το περιβάλλον γύρω τους”.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του τίτλου, εδώ. Το Wild Hearts θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 17 Φεβρουαρίου, 2023.

The post Gameplay trailer για το Wild Hearts appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα