Αποκαλυπτήρια για το εξώφυλλο της Ultimate Edition του FIFA 23

Η EA αποκάλυψε το εξώφυλλο για την Ultimate Edition του FIFA 23. Στη φετινή έκδοση του τίτλου, η οποία θα είναι και η τελευταία έκδοση τίτλου FIFA του οποίου την έκδοση θα αναλάβει η EA, θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής και σταρ της PSG και της εθνικής Γαλλίας, Kylian Mbappé, μαζί με μια γυναίκα ποδοσφαιριστή -για πρώτη φορά

στην ιστορία της ποδοσφαιρικής σειράς- την επιθετικό της Chelsea και της γυναικείας εθνικής ποδοσφαίρου της Αυστραλίας, Sam Kerr.

Presenting your #FIFA23 Cover Stars:@samkerr1 and @KMbappe

Two phenomenal forces up front.
One ultimate strike partnership.

See the full reveal on July 20 https://t.co/yjXnlCteDR pic.twitter.com/oOWyqoqBzB

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) July 18, 2022

Αυτή θα είναι η τρίτη, συνεχόμενη φορά που ο Γάλλος σταρ Kylian Mbappé θα κοσμεί το εξώφυλλο ενός τίτλου FIFA. Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε πως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FIFA 23 θα μοιραστεί με το κοινό στις 20 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε πως EA και FIFA ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος στον οποίο θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Η EA στη συνέχεια αποκάλυψε τα σχέδια για την έκδοση του διαδόχου της σειράς, με τίτλο “EA Sports FC” για τον οποίο αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

The post Αποκαλυπτήρια για το εξώφυλλο της Ultimate Edition του FIFA 23 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα