Νέο gameplay και πληροφορίες για το The Callisto Protocol

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ήρθε στην επιφάνεια ένα νέο gameplay δείγμα από τον επερχόμενο και άκρως αναμενόμενο sci-fi horror τίτλο The Callisto Protocol, μέσα από ένα video του Game Informer.

Το νέο gameplay αποτελεί μέρος μιας συνέντευξης με τον δημιουργό του Dead Space και του The Callisto Protocol, Glen Schofield, στην οποία μιλά για το πώς

του ήρθε η ιδέα για το The Callisto Protocol ενώ βρισκόταν σε άδεια στην έρημο Sonoran.

Ο Schofield εξηγεί το πώς τα σκίτσα που έκανε στην έρημο τον έφεραν τελικά στην ιδέα των φεγγαριών του Δία, τα οποία στη συνέχεια έγιναν συγκεκριμένα το Callisto. Το όνομα του τίτλου σε κάποιο σημείο αρχικά ήταν Meteor Down, προτού αλλάξει σε The Callisto Protocol.

Όσον αφορά το νέο gameplay, μπορούμε να δούμε μερικά αποσπάσματα sci-fi horror δράσης τρίτου προσώπου, που θυμίζου εντόνως τη σειρά Dead Space. Η ατμόσφαιρα του τίτλου φαίνεται υπέροχη, και ο Schofield αποκαλύπτει μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, οπότε μπορείτε να δείτε το πλήρες video παρακάτω.

Το Callisto Protocol έχει προγραμματιστεί να γ΄΄ινει διαθέσιμο στα PS5, PS4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One στις 2 Δεκεμβρίου 2022.

The post Νέο gameplay και πληροφορίες για το The Callisto Protocol appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα