Άνοιξε η beta για το Co-Op του Halo Infinite

Η 343 Industries είχε επιλέξει να μην προσθέσει στη κυκλοφορία του Halo Infinite την επιλογή για Co-Op στο βασικό campaign του τίτλου, καθώς και να μην μας αφήνει να ξαναδούμε τις βασικές αποστολές του όταν τις τελειώσουμε μία φορά. Αυτό έρχεται να αλλάξει μέσα στο τρέχον έτος, με το studio της Microsoft να μας εγγυάται ότι θα πάρουμε στα χέρια μας και τις δύο αυτές λειτουργίες μέσα στο 2022.

Αν και λίγο καθυστερημένα χρονικά

σε σχέση με το τι μας είχε υποσχεθεί το studio, η beta για τις δύο αυτές λειτουργίες έχει ανοίξει από την Παρασκευή που μας πέρασε, 15 Ιουλίου, και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 1η Αυγούστου. Για να μπορέσουμε να λάβουμε μέρος σε αυτήν, θα πρέπει να είμαστε μέλη στο πρόγραμμα Xbox Insider, καθώς και στο Halo Insider για τις κονσόλες Xbox ή μόνο στο Halo Insider για το Steam στα PC. 

Το Co-Op υποστηρίζει μέχρι και τέσσερις παίκτες με cross-play σε Xbox Series X/S, Xbox One και PC. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να αρχίσουμε καινούργιο save file αν θέλουμε να πάρουμε μέρος στη beta ενώ στο τέλος αυτής τίποτα από αυτά που θα κάνουμε δεν θα περάσει στο βασικό save file μας στο παιχνίδι. Για τυχόν περισσότερες απορίες που μπορεί να υπάρχουν σχετικά με αυτό το θέμα, στο Halo Waypoint υπάρχει αναλυτικό κείμενο σε μορφή συνέντευξης από τους δημιουργούς του τίτλου. 

Τέλος, για να γιορτάσουν τη beta, οι δημιουργοί του παιχνιδιού δημοσίευσαν ένα video μίας ώρας στο YouTube όπου εκεί παίζουν Co-Op και μιλούν για τις καινούργιες λειτουργίες που θα προστεθούν στο Halo Infinite

Το Halo Infinite κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, Xbox One και PC. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Άνοιξε η beta για το Co-Op του Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα