Επιλογή για δοκιμή της υπηρεσίας PlayStation Plus

Την εμφάνιση της δυνατότητας για ενεργοποίηση ενός trial επτά ημερών για την ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus δίνει πλέον η Sony.

Έτσι, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να πάρει μια πρώτη «γεύση» της υπηρεσίας, και δεν είναι ήδη συνδρομητής κάποιου Tier στο PlayStation Plus, μπορεί πλέον να κάνει μια δοκιμή, δωρεάν για επτά ημέρες.

Για να γίνει εγγραφή

στην υπηρεσία απαιτείται από τον χρήστη να δοθούν τα στοιχεία μιας ενεργής τραπεζικής κάρτας, ωστόσο η χρέωση για την υπηρεσία δεν ξεκινάει παρά μόνο μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής επτά ημερών. Οπότε, καλό είναι να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας,  πριν την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, ώστε να μην χρεωθείτε περαιτέρω αν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας.   

Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες του PlayStation Plus θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την υπηρεσία της Sony και να παίξουν όλους τους τίτλους που διατίθενται σε αυτή, ενώ από τις 19 Ιουλίου 2022 θα προστεθούν και νέοι τίτλοι, μεταξύ αυτών και ο indie τίτλος από την BlueTwelve Studio, Stray.

The post Επιλογή για δοκιμή της υπηρεσίας PlayStation Plus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα