Ανακοινώθηκε το Kona II: Brune

Το Kona II: Brume, η συνέχεια του horror τίτλου Kona από το 2017, θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρόνια, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Parabole. Πρωταγωνιστής θα είναι για ακόμα μια φορά ο ντετέκτιβ Carl Faubert, ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει μια παράξενη ομίχλη γνωστή ως “The Brume”, που έχει αποκόψει  ένα αγροτικό χωριό εξόρυξης μεταλλευμάτων από την “ήσυχη πραγματικότητα”.

Με την ομίχλη να ανατρέπει την ισορροπία της φύσης, ο Faulbert θα χρειαστεί να ερευνήσει και να ανακαλύψει την προέλευσή της μέσα από μια “single player

narrative περιπέτεια πρώτου προσώπου”, έχοντας ως συντροφιά έναν «παντογνώστη αφηγητή».

Ο τίτλος θα τοποθετήσει τους παίκτες στη χιονισμένη περιοχή του Manastan στον Βόρειο Καναδά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70, όπου θα εξερευνήσουν μια στρεβλή πραγματικότητα, θα λύσουν τα μυστήριά της και τελικά θα ξετυλίξουν το κουβάρι της αλήθειας, ενώ θα έρχονται αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως χιονοθύελλες, και θα προσπαθούν να επιβιώσουν.

Το Kona II: Brume αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC μέσα στο 2023.

The post Ανακοινώθηκε το Kona II: Brune appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα