Αποκαλύφθηκε το Α Way Out

Από τους δημιουργούς του Brothers: A Tale of Two Sons.

Tο A Way Out είναι ο νέος τίτλος της ΕΑ σε συνεργασία με την Hazelight Studios. To παιχνίδι θα προσφέρει μόνο co-op εμπειρία, σε τοπικό ή online περιβάλλον.

Η ιστορία ξεκινά στην φυλακή καθώς δύο άγνωστοι, ο Vincent και ο Leo, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να αποδράσουν. Ο Vincent μπήκε στη φυλακή πιο πρόσφατα και αυτό που επιθυμεί είναι να

αποδράσει έτσι ώστε να πάρει εκδίκηση απο κάποιον που σκότωσε κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Στον νέο τίτλο της EA ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει με ποιον τρόπο θα προχωρήσει στις αποστολές, καθώς μπορεί να επιλέξει τον τρόπο του Leo, που είναι πιο ευθύς και βίαιος, ή τον τρόπο του Vincent που είναι πιο "πλάγιος" και στρατηγικός.

Όπως δήλωσε και ο Josef Fares, συγγραφέας και σκηνοθέτης της Hazelight: "Η ιδέα για το A Way Out, μου ήρθε όταν προσπαθούσα να βρώ με τον φίλο μου ένα story- driven co-op παιχνίδι το οποίο δεν θα ήταν εμπειρία του τύπου, μπαίνω στο παιχνίδι/ βγαίνω απο το παιχνίδι. Έτσι, δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποιο παιχνίδι αυτού του τύπου. Έχουμε σκόπο να δείξουμε έναν πρωτοποριακό τρόπο ως προς το πως μπορεί να ειπωθεί η ιστορία των δύο αυτών χαρακτήρων. Οι παίχτες θα απορροφηθούν απο το παιχνίδι με το πως θα το παρουσιάζουμε και το πως θα το μεταφέρουμε απο full screen εμπειρία σε split-screen με ανεμπόδιστο τρόπο. Με το να επικεντρωνόμαστε στους δύο χαρακτήρες με διαφορετικούς τρόπους, ανοίγει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιού, αφού θέλαμε να αποφύγουμε τις επαναλήψεις έτσι ώστε να μάθουμε τους χαρακτήρες μέσα απο διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις."

Το A Way Out θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή έκδοση τους πρώτους μήνες του 2018 στο PC, Xbox One και Playstation 4. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι θα βρείτε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα trailer του νέου παιχνιδιού.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα