Ανακοινώθηκε το Dragon Ball Fighters

Δια χειρός Arc System Works.

H Bandai Namco (αν και λίγο πρόωρα όπως προκύπτει από το επίσημο Δελτίο Τύπου - που πλέον δεν υπάρχει online), αποκάλυψε την ύπαρξη ενός νεόυ fighting τίτλου, εμπνευσμένου από το σύμπαν της σειράς Dragon Ball, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

Πρόκειται για το Dragon Ball Fighters,

ένα 2.5D fighter παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται από την Arc System Works, το στούντιο πίσω από τις fighting σειρές BlazBlue και Guilty Gear X και το οποίο έδωσε τα fighting παιχνίδια Dragon Ball στις φορητές κονσόλες της Nintendo (Supersonic Warriors στο GameBoy Advance, Supersonic Warriors 2 στο Nintendo DS και Dragon Ball Z: Extreme Butoden στο Nintendo 3DS). Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί ένα σύστημα μάχης 3 VS 3 και θα δίνει τη δυνατότητα στους πάικτες να εξετάζει τη συμβατότητα των χαρακτήρων που απαρτίζουν την ομάδα, πριν τους στείλει για μάχη. Ο τίτλος θα εμπεριέχει τις "ταχύτατες μάχες" και τις "φανταστικές ειδικές επιθέσεις" που έχουν κάνει πασίγνωστη τη σειρά Dragon Ball, ενώ το στυλ απεικόνισης 2.5D επιλέχθηκε εσκεμμένα, καθώς επιτρέπει διάφορα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι που δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρχουν αν χρησιμοποιούνταν το παραδοσιακό 2D στοιχείο.

Σύμφωνα με το αρχικό Δελτίο Τύπου, το παιχνίδι αναμενόταν να ανακοινωθεί και επίσημα στις 12 Ιουνίου, επομένως είναι πολύ πιθανόν να δούμε το πρώτο trailer κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony. Για τη ώρα γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερα την άλλη εβδομάδα..

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα