Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Kingdom Come Deliverance

Sword and no Sorcery.

Το πολυαναμενόμενο RPG της Warhorse Studios θα είναι διαθέσιμο στις 13 Φεβρουαρίου του 2018. Μαζί με αυτήν την ανακοίνωση οι δημιουργοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ, το οποίο δίνει μια ιδέα για την ιστορία του παιχνιδιού καθώς και αρκετές σκηνές δράσης που υπόσχονται πολλά.

Ο νέος τίτλος πρόκειται να περιέχει έναν ανοιχτό, μεσαιωνικό κόσμο ο οποίος είναι δομημένος έτσι ώστε να προσδίδει όσο τον δυνατόν περισσότερο ρεαλισμό. Επίσης, θα μας δίνεται

η ελευθερία του RPG στοιχείου, όπου ο παίκτης θα έχει την επιλογή να ολοκληρώνει οποιαδήποτε αποστολή με ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους, αναλόγως τον τρόπο παιχνιδιού του ή το "ρόλο" που έχει προσδώσει ο ίδιος στον πρωταγωνιστή.

Όπως θα δούμε και στο τρέιλερ: "Ο παίκτης παίρνει το ρόλο του Henry, γιού ενός σιδηρουργού, του οποίου η φιλήσυχη ζωή θρυμματίζεται όταν κατα τη διάρκεια μιας επιδρομής μισθοφόρων, υπό τις διαταγές του βασιλιά Sigismund, το χωριό του καίγεται ολοσχερώς. Απο τύχη, ο Henry είναι ένας από τους ελάχιστους επιζήσαντες της σφαγής και μετά απο αυτή αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια του και να βοηθήσει στη μάχη για το μέλλον της Βοημίας, μέσα από μια αιματηρή διαμάχη ενός εμφυλίου πολέμου."

Μπορείτε να παρακολυθήσετε το trailer στον player που ακολουθεί:

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα