Update για το Assassin's Creed Origins

Με αρκετό επιπλέον περιεχόμενο

Το Assassin's Creed Origins κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου και η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει ένα πρόγραμμα για το επιπλέον περιεχόμενο του τίτλου.

Ξεκινώντας με το μήνα που διανύουμε, θα προστεθούν τα εξής:

Θα εισαχθεί στο παιχνίδι το Horde mode. Μέσα από το quest που θα ονομάζεται Here Comes a New Challenger θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε ορδές εχθρών στην Cyrene arena με το συνιστώμενο
επίπεδο να είναι 32 ή υψηλότερο.Ένα μυστηριώδες καινούργιο quest (όπου το μόνο στοιχείο που μας αποκαλύπτει η Ubisoft είναι το gif που μας δείχνει το πίσω μέρος ενός Chocobo).Nightmare mode: μία νέα δυσκολία όπου οι εχθροί θα έχουν μεγαλύτερη αντοχή στα χτυπήματα και θα είναι πιο επικίνδυνοι.Enemy scaling: όταν το ενεργοποιήσετε, θα αυξάνει το επίπεδο των εχθρών στο υφιστάμενο επίπεδό σας.Τα Nightmare και First Civ pack αντικείμενα θα είναι διαθέσιμα στο Heka Chest.

Πιο "δυνατές" προσθήκες μπορούν να θεωρηθούν οι παρακάτω:

Trials of the Gods: μία μάχη ενάντια στον πολεμιστή-Θεό SekhmetThe Trials Awaits: μία ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε και τους τρεις Θεούς (Anubis, Sobek και Sekhmet).


Τέλος, αναμένονται in-game πακέτα διαθέσιμα για αγορά, με το πρώτο να έρχεται στις 12 Δεκεμβρίου με την ονομασία "Gladiator Items Pack", που θα περιλαμβάνει ένα set πανοπλίας, μία ασπίδα και τρία καινούργια όπλα βασισμένα στους Gladiator. To δεύτερο είναι το Wacky Items Pack, που κυκλοφορεί στις 26 Δεκεμβρίου, παρόλα αυτά η Ubisoft δεν έχει ανακοινώσει το συνολικό περιχόμενό του -εκτός από ένα άλογο και τέσσερα όπλα. Επίσης, τα Nightmare Pack και First Civilization Pack θα προστεθούν στο Heka Chest οπότε δεν θα χρειαστεί να τα αγοράσετε.

Το review μας για το Assassins Creed Origins μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα