Το Persona 5 ξεπέρασε τις 2 εκ. αποστολές

"Το ενδιαφέρον για αυτή τη κατηγορία τίτλων επεκτείνεται"

Μέσα από ένα δελτίο Τύπου η Atlus USA ανακοίνωσε ότι ο JRPG τίτλος της Persona 5 ξεπέρασε ένα σημαντικό milestone για τις πωλήσεις του. Ο τίτλος που κυκλοφόρησε, αποκλειστικά σε PlayStation 4 και PlayStation 3, τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Ιαπωνία

και τον Απρίλιο του 2017 στη Δύση, κατάφερε να ξεπεράσει τον αριθμό των 2 εκατομμυρίων αποστολών στα καταστήματα. Βέβαια το Persona 5 δεν χαρακτηρίζεται επιτυχημένο μόνο λόγω του εντυπωσιακού αριθμού πωλήσεων που σημείωσε, καθώς ήδη έχει κερδίσει αρκετά βραβεία -όπως πρόσφατα το "User's Choice Award", στα PlayStation Awards 2017- ενώ είναι υποψήφιο στις κατηγορίες "Game of the Year", "Best Art Direction", "Best Score/Music" και "Best Role Playing Game" των The Game Awards 2017.

Ο Naoto Hiraoka, πρόεδρος της Atlus USA, δήλωσε πως η προηγούμενη χρονία ήταν πολύ επιτυχημένη για την εταιρία και αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες της για την πορεία των ιαπωνικών τίτλων στη δύση. Σύμφωνα με τον Hiraoka, η εταιρία βρίσκεται σε μία φάση τεράστιας ανάπτυξης και οι πωλήσεις του Persona 5 αντιπροσωπεύουν ένα νέο επίπεδο προσδοκιών για τους φίλους του είδους. Αν και κάποτε θεωρούνταν "niche", σημείωσε, το Persona 5 κατάφερε να είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους αυτής της χρονίας, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον για αυτή τη κατηγορία επεκτείνεται. Κλείνοντας, απευθυνόμενος στους φίλους της εταιρίας, δήλωσε ότι ανυπομονεί να τους παραδώσει περισσότερους καλούς τίτλους, μέσα στην επόμενη χρονία.

ps4ps3
Keywords
Τυχαία Θέματα