Οι αναβαθμίσεις της The Walking Dead Collection

Μέσα από εικόνες και ένα video.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει το The Walking Dead Collection από τις Telltale Games και Skybound Entertainment. Με την ευκαιρία της διάθεσης του τίτλου οι δυο εταιρείες αποφάσισαν να δώσουν στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για τη συλλογή μαζί με κάποιες εικόνες, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, μέσα από τα οποία μπορούμε να δούμε

τις αλλαγές που θα έχει η συλλογή.

Το νέο υλικό επικεντρώνεται στην σύγκριση των δύο εκδόσεων –Original και Remastered- της σκηνής όπου ο Lee συναντά την Clementine για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του The Walking Dead: Season One. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ένα post στη ιστοσελίδα της Telltale, η νέα έκδοση του τίτλου θα έχει ανανεωμένες λεπτομέρειες στα textures -με τη δημιουργία meshes υψηλής ανάλυσης- προσθήκη περισσότερων αντικειμένων με περισσότερες λεπτομέρειες και ανανεωμένο φωτισμό. Επίσης, αναφέρεται ότι θα υπάρχει αλλαγμένο User Interface στα παλαιότερα παιχνίδια, έτσι ώστε να ταιριάζει με αυτό που υπάρχει στο The Walking Dead: A New Frontier.

Το The Walking Dead Collection θα περιλαμβάνει και τα 19 επεισόδια από όλους τους Walking Dead τίτλους της Telltale (The Walking Dead: Season One, 400 Days, The Walking Dead: Season Two, The Walking Dead: Michonne και The Walking Dead: A New Frontier), ενώ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 5 Δεκεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One.

ps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα