Timed exclusive για το PS4 θα είναι το Final Fantasy VII

Μέχρι το 2021.

Το Final Fantasy VII Remake θα είναι ένας timed exclusive τίτλος για το PlayStation 4, τουλάχιστον για έναν χρόνο, όπως προκύπτει μετά την αποκάλυψη του box art για τον τίτλο. Η Square Enix

δημοσίευσε το επίσημο box art του παιχνιδιού για το PlayStation 4 και προς "ευχαρίστηση" πολλών, φαίνεται ότι το remake θα είναι μια αποκλειστικότητα για την κονσόλα της Sony για ένα χρόνο. Συγκεκριμένα, επάνω στο κουτί αναφέρονται "Play first on PS4" και "timed exclusive until 3/3/21". Κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να ελπίζουν για μια κυκλοφορία του remake σε PC και στις κονσόλες της Microsoft (Xbox One, Project Scarlett) από τις 4 Μαρτίου 2021.

Να θυμίσουμε ότι από την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού το 2015, υπήρχαν οι φήμες που έλεγαν ότι ο τίτλος θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει σε Xbox One και PC. Νωρίτερα φέτος, το Xbox Germany είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι το Remake θα ερχόταν επίσης και στο Xbox One το 2020, με την Square Enix να δηλώνει ότι δεν υπάρχει σχέδιο για διάθεση του παιχνιδιού σε άλλες πλατφόρμες. "Όπως έχει ανακοινωθεί προηγουμένως, το FINAL FANTASY VII Remake θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 3 Μαρτίου 2020", είχε δηλώσει τότε η Square Enix, "Δεν έχουμε σχέδια για άλλες πλατφόρμες".

Η Microsoft και η Square Enix είχαν κάνει μια παρόμοια κίνηση με το Rise of the Tomb Raider, το οποίο αρχικά είχε παρουσιαστεί ως ένας αποκλειστικός τίτλος για το Xbox One, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν time exclusive για το Xbox, καθώς κυκλοφόρησε σε PC και PlayStation 4. Λογικά, η Square Enix θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία για τη χρονική αποκλειστικότητα του Final Fantasy VII Remake στις επόμενες εβδομάδες.

Το Final Fantasy VII Remake έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4 στις 3 Μαρτίου 2020.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα