Έρχεται και το Control στο Game Pass [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Σύμφωνα με το "αφεντικό" του Xbox, Phil Spencer.

Στις 5/12 μάθαμε τους τίτλους που έχουν προγραμματιστεί να κάνουν την είσοδό τους στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, το Xbox Game Pass, ενώ κατά τη διάρκεια του τελευταίου X019 μάθαμε ότι "αρκετά σημαντικά παιχνίδια", όπως τα The Witcher

3 και Darksiders 3, θα γίνουν και αυτά διαθέσιμα (ή έχουν γίνει ήδη) στην υπηρεσία.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, έγινε γνωστό ότι ακόμα ένας σημαντικός τίτλος είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του στη λίστα με τους τίτλους του Xbox Games Pass, και ο λόγος γίνεται για το Control της Remedy. H αποκάλυψη έγινε διά στόματος Phil Spencer, ο οποίος - κατά τη διάρκεια ενός charity stream στο Mixer - εξήρε το εξαιρετικό Control της Remedy και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής που θα προστεθεί στο Game Pass, καθώς πιστεύει ότι δεν έφτασε σε αρκετά άτομα σε πρώτο στάδιο. Μπορείτε να δείτε το σύντομο κλιπ στο tweet, παρακάτω.

Sounds like Control is coming to Xbox Gamepass according to the guy who owns a Scarlett consolehttps://t.co/7xX5ZmUakA (~44min) pic.twitter.com/QQCa3fHWUo

— Nibel (@Nibellion) December 5, 2019

Βέβαια το παραπάνω δεν αποτελεί κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά από την στιγμή που έρχεται από το μεγάλο αφεντικό του Xbox, δεν μπορεί να μην αποτελεί αλήθεια.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Δυστυχώς, οι πληροφορίες που ήθελαν το Control να γίνεται διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass δεν έχουν κάποια υπόσταση. Σε δηλώσεις τους οι 505 Games και Remedy ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν στον αέρα κατά τη διάρκεια του stream ήταν λανθασμένες και ότι δεν έχουν κάποιο σχέδιο για να φέρουν το Control στο Xbox Game Pass.

"Οι πληροφορίες σχετικά με το Control να έρχεται στο Xbox Game Pass, όπως αναφέρθηκαν σε ένα πρόσφατο stream στο Mixer, είναι εσφαλμένες. Δεν έχουμε κάποιο νέο ή ανακοίνωση σχετικά με το Xbox Game Pass αυτή τη στιγμή", έγραψε η Remedy.

The information about Control coming to Xbox Game Pass as reported on a recent Mixer stream is incorrect. We have no news or announcements regarding Xbox Game Pass at this time.

Control (@ControlRemedy) 5 Δεκεμβρίου 2019

Από πλευράς Microsoft η ομάδα του Xbox Game Pass έγραψε την ακόλουθη δήλωση:

"Γνωρίζουμε ότι αναφέρθηκε πως το Control έρχεται στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό ήταν λάθος. Παρόλο που ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη και αναζητούμε νέους τρόπους για να προσφέρουμε στα μέλη της υπηρεσίας περισσότερη αξία και επιλογές για παιχνίδια, δεν έχουμε κάποιο πλάνο για να φέρουμε το Control στη βιβλιοθήκη αυτή τη στιγμή".

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα