Καθυστέρηση στη διάθεση του Beneath A Steel Sky

Διαθέσιμο εντός του 2020, για κονσόλες, PC και Apple Arcade.

H Revolution Software ανακοίνωσε ότι όσοι περιμένουν για τη διάθεση της συνέχειας του 90’s cyberpunk adventure noir “Beneath A Steel Sky”, θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο, καθώς η διάθεση του τίτλου δέχτηκε μια αναβολή για το 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο

blog της Revolution, το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για λανσάρισμα στο τέλος του 2019, όμως του δόθηκαν λίγοι επιπλέον μήνες ανάπτυξης, ώστε η ομάδα να μπορέσει να «εξασφαλίσει ότι θα πραγματοποιήσει το όραμά της» για το παιχνίδι, που θα χρησιμοποιεί και πάλι το art style του μακροχρόνιου συνεργάτη της Revolutuon και συν-δημιουργού του Watchmen, Dave Gibbons.

Δυστυχώς δεν αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης για το Beyond A Steel Sky, με την Revolution να αναφέρει ότι δεν θέλει να πει τίποτα πιο συγκεκριμένο μέχρι να είναι εντελώς σίγουρη, αλλά ελπίζει ότι θα υπάρξει μια νέα ανακοίνωση στις αρχές του 2020.

Το Beneath A Steel Sky θα κάνει την εμφάνισή του σε κονσόλες (συγκεκριμένες πλατφόρμες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί), PC και Apple Arcade.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα