To Bioshock επιστρέφει

Νέο στούντιο της 2K έχει αναλάβει την ανάπτυξή του.

Η 2K ανακοίνωσε ότι ένας νέος τίτλος για τη σειρά BioShock βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, περίπου έξι χρόνια από την κυκλοφορία του BioShock: Infinite.

Ο νέος τίτλος της σειράς αναπτύσσεται από τη Cloud Chamber, ένα νέο studio ανάπτυξης που ιδρύθηκε από την 2K, έχοντας ως επικεφαλής τη βετεράνο της βιομηχανίας Kelley Gilmore και περιλαμβάνει στις τάξεις του

"πολλούς από τους υπεύθυνους για την δημιουργία, ανάπτυξη και κτίσιμο της μακροχρόνιας φήμης των τίτλων BioShock", με άλλα λόγια, η εταιρεία υπονοεί ότι πολλοί που εργάστηκαν επάνω στην σειρά σε διάφορες χρονικές περιόδους, έχουν επιστρέψει για την ανάπτυξη του νέου τίτλου.

«Καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, παραμένουμε πιστοί στο να εμπνεόμαστε από τις ευκαιρίες για να επενδύσουμε περαιτέρω στα πολύτιμα IP μας και στους σπουδαίους ανθρώπους» δήλωσε ο Πρόεδρος της 2K, David Ismailer. "Το BioShock είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, με θετικές κριτικές και με υψηλές βαθμολογίες franchises της τελευταίας γενιάς κονσόλων. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το πού θα μας οδηγήσει το ισχυρό αφηγηματικό και χαρακτηριστικό, gameplay πρώτου προσώπου των Bioshock στο μέλλον, με την ομάδα του νέου studio να έχει τα ηνία".

Λογικά θα αργήσουμε παρά πολύ να δούμε κάποιο δείγμα από το νέο Bioshock, καθώς η ανάπτυξή του ξεκίνησε φέτος, και φυσικά μιλάμε για έναν τίτλο που θα κάνει την εμφάνισή του στην επομένη γενιά κονσόλων.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα