Έκδοση του Xbox "Scarlett" χωρίς BD Drive ετοιμάζει η Microsoft

Ενώ ο Phil Spencer "παίζει με το Scarlett στο σπίτι του".

Νέες πληροφορίες κατάφερε να συγκεντρώσει το Kotaku σχετικά με τα πλάνα της Microsoft για την επόμενη γενιά. Σύμφωνα με τις εν λόγω αναφορές, η εταιρεία εργάζεται σε μία φθηνότερη, με χαμηλότερη επεξεργαστική ισχύ

και ταυτόχρονα no-disc έκδοση του Project Scarlett με την κωδική ονομασία "Lockhart", παρόλο που κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στην E3 2019 δεν αναφέρθηκε σε άλλη κονσόλα πέρα από το ίδιο το Project Scarlett, που όπως μαθαίνουμε φέρει την κωδική ονομασία "Anaconda", με τους developers να ισχυρίζονται πως είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν και τις δύο εκδόσεις της νέας οικιακής κονσόλας της Microsoft.

Χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τις τιμές πώλησης των δύο κονσολών, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η σχέση μεταξύ τους θα είναι ανάλογη όπως αυτή του Xbox One X με το Xbox One S, καθώς η εταιρεία έχει ως στόχο την ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης τα 60 fps για το Project "Anaconda", ενώ για το "Lockhart" την ανάλυση 1440p με ρυθμό ανανέωσης 60 fps, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάθε επερχόμενος τίτλος θα βασίζεται στα παραπάνω πρότυπα. Άλλη μία σημαντική πληροφορία για το "Lockhart" αποτελεί η παρομοίωση του με το PlayStation Pro όσον αφορά στην απεικόνιση των γραφικών, αλλά με τη διαφορά όμως που υφίσταται λόγω της παρουσίας SSD και γρηγορότερης CPU. Ακόμα, ορισμένοι developers δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσχέρειά τους για την πολιτική που ακολουθεί η Microsoft, καθώς έχουν ήδη σταλεί τα development kits του PS5 από την Sony, πράγμα που τίθεται ακόμα σε αναμονή από την απέναντι όχθη.

Επιπροσθέτως, ενδιαφέρον προξενεί το post του Head of Xbox, Phil Spencer, στο οποίο αναφέρει: "Και έτσι ξεκίνησε... Αυτή την εβδομάδα έφερα το Project Scarlet σπίτι μου και μετατράπηκε σε κύρια κονσόλα για εμένα, παίζοντας τα παιχνίδια μου, κρατώντας με συνδεδεμένο με την κοινότητα και χρησιμοποιώντας το Elite Series 2 Controller, περνώντας υπέροχα. Θαυμάσια δουλειά από την ομάδα. Το 2020 αναμένεται να είναι μία εκπληκτική χρονιά."

And it’s started….this week I brought my Project Scarlett console home and it's become my primary console, playing my games, connecting to the community and yes, using my Elite Series 2 controller, having a blast. Great work by the team, 2020 is going to be an incredible year.

Phil Spencer (@XboxP3) December 4, 2019

Υπενθυμίζουμε πως το Project Scarlett αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων κατά την εορταστική περίοδο του επόμενου έτους, δηλαδή το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα