Μικρό δείγμα γραφής από το ArcheAge II

Στα πλαίσια των φετινών G-Star 2022 -τα Game Awards της Κορέας- οι κορεατικές εταιρείες XLGames και Kakao Games μοιράστηκαν με το κοινό ένα εντυπωσιακό debut trailer για το ArcheAge II, το MMORPG που ετοιμάζουν με χρήση της Unreal Engine 5 και προγραμματισμένη κυκλοφορία το 2024.

Το video,

διαρκείας 5 λεπτών, περιέχει περίπου ένα λεπτό και δεκαπέντε δευτερόλεπτα από in-game πλάνα, ενώ τα υπόλοιπα είναι μια συνέντευξη με τον Executive Producer Jake Song (γνωστός και ως δημιουργός τόσο της πρώτης σειράς ArcheAge όσο και της σειράς Lineage). Μεταξύ των πληροφοριών που μαθαίνουμε μέσω του video, ο Song επιβεβαίωσε ότι το ArcheAge II αναπτύσσεται τόσο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές όσο και για κονσόλες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποια κομμάτια από όσα αναφέρει ο Song κατά την διάρκεια του video.

“Το ArcheAge II είναι ένα MMORPG ανοιχτού κόσμου και μια συνέχεια του αναγνωρισμένου ArcheAge. Το παιχνίδι αναπτύσσεται ως multiplatform τίτλος που θα μπορείτε να απολαύσετε τόσο σε υπολογιστή όσο και σε κονσόλες”.

“Εστιάζουμε στις γεμάτες με δράση μάχες καθώς και στη δημιουργια μιας συναρπαστικής ιστορίας. Στοχεύουμε σε γραφικά επιπέδου ενός AAA με την Unreal Engine 5 και σκοπεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία ανοιχτού κόσμου που βασίζεται σε μη γραμμική εξέλιξη.

Το ArcheAge II μοιράζεται το ίδιο lore με το ArcheAge, ωστόσο, η εξέλιξη της ιστορίας δεν θα είναι η ίδια. Ενώ το ArcheAge επικεντρώνεται γύρω από μια αφηγηματική ιστορία, το ArcheAge II θα επικεντρωθεί περισσότερο σε πιο προσωπικές ιστορίες”.

The post Μικρό δείγμα γραφής από το ArcheAge II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα