Επιτέλους ο Μουρίνιο αποκάλυψε γιατί "έδιωξε" τον Ντε Μπρόινε

16:08 18/12/2023 - Πηγή: Contra

Την απάντηση σε μία ερώτηση η οποία απασχολούσε για αρκετά χρόνια το ποδοσφαιρικό κοινό έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο και αφορά το νυν μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον λόγο που έφυγε από την ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως όταν οι δύο τους ήταν στη Τσέλσι ο Ντε Μπρόινε "ξένισε" επειδή ο Μουρίνιο τον άφησε στον πάγκο σε μία αναμέτρηση στην αρχή της χρονιάς και ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα παρά το γεγονός πως τον είχε διαβεβαιώσει ότι τον έχει στα πλάνα του.

Τελικά, η επιθυμία του Βέλγου σταρ έγινε πράξη και πωλήθηκε στη Βολφσμπουργκ τον Γενάρη του 2014 αντί ενός ποσού κοντά στα 22.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός πως ο Μουρίνιο του είχε ξεκαθαρίσει πως τον θέλει στο ρόστερ και είχε ζητήσει μάλιστα από τη διοίκηση των μπλε να μην δοθεί δανεικός.

"...Είπα στον σύλλογο ότι δεν τον θέλω δανεικό, τον θέλω μαζί μου. Έμεινε μαζί μου και ξεκίνησε τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ παίζοντας στους αρχικούς 11. Μετά από αυτό, παίξαμε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στην Πράγα εναντίον της Μπάγερν και δεν έπαιξε εκείνο το παιχνίδι.

Μετά, την επόμενη μέρα, ήθελε να φύγει. Παίξαμε το δεύτερο παιχνίδι της Premier League της σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και ήρθαμε ισόπαλοι με 0-0. Ήταν στον πάγκο και έπαιξε μερικά λεπτά, αλλά δεν του έφταναν..."

Και συνέχισε λέγοντας πως "...Όταν είσαι στην Τσέλσι και θέλεις να φύγεις, φεύγεις και έρχεται άλλος. Ήταν από τα παιδιά που δεν μπορούσαν να περιμένουν, και η καριέρα τους λέει ότι είχαν δίκιο, αλλά δεν ήταν δικό μου θέμα. Μάλλον άλλα παιδιά θα πουν ότι τους ώθησα να φύγουν..."

Θυμίζουμε πως στη Βόλφσμπουργκ η καριέρα του Ντε Μπρόινε απογειώθηκε με αποτέλεσμα τον Αύγουστο του 2015 η Μάντσεστερ Σίτι να βγάλει από τα ταμεία της για την απόκτησή του 76.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Λαπόρτα ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις για μεταγραφή τον Γενάρη, αποκάλυψε τη θέση και θυμήθηκε τον Ντάβιντς

Η Ρεάλ προκρίνει την τακτική Κέπα για να "μπαλώσει" την τρύπα στην άμυνα

Ένας χρόνος από τον θρίαμβο του Μέσι: Οι τέσσερις κορυφαίες στιγμές της μαγικής βραδιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα