Αλμέιδα, μπαμ στην 11άδα! Αυτοί παίζουν στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία. Να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League. Εύκολο έργο δεν έχει. Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί δεν έχουν έρθει από παράγοντες εκτός ομάδας. Η διαχείριση του Αλμέιδα δεν είναι αυτή που πρέπει ορισμένες φορές. Η ΑΕΚ πήγε να παίξει στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό με 7 απουσίες. Πολλές.

Εκτός οι Στάνκοβιτς, Άμραμπατ,

Πινέδα, Αραούχο που μάλλον θα ξεκινούσαν. Ίσως το ίδιο και ο Κάλενς. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσει κάποιος και τους Πισάρο, Πόνσε.

Ο Αλμέιδα επίσης δεδομένα δεν ψάχνει για δικαιολογίες και έτσι η ΑΕΚ θα πρέπει να κερδίσει στο Αγρίνιο για να αφήσει πίσω ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αν και έχει πετάξει 7 βαθμούς με Πανσερραϊκό, ΟΦΗ και Κηφισιά. Δεν είναι και λίγο αν στο τέλος της αγωνιστικής είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

ΑΕΚ: Το μπαμ του Αλμέιδα

Ο Αλμέιδα δεν είχε πολλές επιλογές για 11άδα. Κι όμως ακόμα και τώρα έκανε το μπαμ. Βασικός ο Ζίνι, λογικά στον άξονα πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία ή δίπλα του. Ακόμα και 4-4-2 μπορεί να παίξει έτσι η ΑΕΚ. Με Γκατσίνοβιτς, αριστερά, Ελίασον δεξιά και τον Μάνταλο δίπλα στον Σιμάνσκι. Σιντιμπέ λογικό που είναι βασικός δεξιά στην άμυνα, χωρίς αλλαγή στα στόπερ, αριστερά ο Μοχαμάντι στην άμυνα. Αντί του Χατζισαφί που αγωνίστηκε κόντρα στον Άγιαξ.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ζίνι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία

Στον πάγκο είναι οι Θεοχάρης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ.

Η 11άδα του Παναιτωλικού: Καπίνο, Οικονόμου, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Πέδρο, Φ. Ντουάρτε.

Στον πάγκο είναι οι Γκρατερόλ, Μαλλής, Μαυρίας, Ξενιτίδης, Τσιγγάρας, Καρέλης, Βοίλης, Μπουζούκης, Μπελεβώνης.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα