Η Γιουβέντους πιάνει στον ύπνο τους Άγγλους και κυνηγάει το μπαμ με τον παραγκωνισμένο του Πεπ

11:34 18/12/2023 - Πηγή: Contra

Την πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να δει το προσεχές διάστημα ο Κάλβιν Φίλιπς και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η μεγάλη δύναμη της Ιταλίας προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτησή του.

Ο λόγος για την Γιουβέντους η οποία, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, διαπραγματεύεται με τους Πολίτες τον δανεισμό του Άγγλου χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προοπτική να κινηθεί για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι θετική στον δανεισμό του με τον όρο πως θα μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του για το καλοκαίρι κάτι που προς το παρόν η "Μεγάλη Κυρία" δεν εγκρίνει αλλά οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως στα ραντάρ της τον παίκτη έχει και η Νιούκαστλ η οποία είναι στην αγορά για να αναπληρώσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο το κενό που έχει αφήσει ο Σάντρο Τονάλι.

Για τον 28χονο χαφ, για τον οποίο η Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 49.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Λιντς το καλοκαίρι του 2022 έχει μιλήσει αρκετές φορές τη φετινή χρονιά ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκφράζοντας, μεταξύ άλλων, τη λύπη του για το χρόνο συμμετοχής που του έχει δώσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Στο στόχαστρο ο Εμπαπέ: Γάλλος δημοσιογράφος ξέσπασε δημόσια εναντίον του

Μπαρτσελόνα: Οι πέντε προτεραιότητες του Λαπόρτα μετά το καμπανάκι

Η Άστον βίλα βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή και κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα