Ο Λαπόρτα ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις για μεταγραφή τον Γενάρη, αποκάλυψε τη θέση και θυμήθηκε τον Ντάβιντς

15:43 18/12/2023 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει μέσο, δεν είναι κρυφό εδώ και μήνες ενώ πλέον το έκανε επίσημο ο πρόεδρος του κλαμπ, Λαπόρτα. Ωστόσο, για να προχωρήσει η Μπάρτσα σε κίνηση ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ θα πρέπει να καλυφθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Προϋπόθεση πρώτη: Εάν υπάρχει ευχέρεια στο Financial Fair Play Προϋπόθεση δεύτερη: Ο παίκτης να πάει στην Βαρκελώνη ως δανεικός

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των Μπλαουγκράνα για να δώσει το ακριβές πλαίσιο για να κάνει η ομάδα μεταγραφή μνημόνευσε την απόκτηση του Έντγκαρ Ντάβιντς

το μακρινό πλέον 2004.

Γενάρη του 2004 η Μπαρτσελόνα είχε αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους τον Ολλανδό έως το καλοκαίρι. Για την ιστορία ο Ντάβιντς μετέπειτα έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ ενώ νωρίτερα είχε φορέσει και τη φανέλα της Μίλαν.

Επιστρέφοντας στο σήμερα ξεκάθαρα ονόματα από τη λίστα του Τσάβι δεν έχουν προκύψει από τα ισπανικά και διεθνή Μέσα.

Παράλληλα ο Λαπόρτα έκανε δηλώσεις και για τον προπονητή σημειώντας ότι το κλαμπ του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη την οποία αξίζει. Επίσης, τον χαρακτήρισε εκπληκτικό μάνατζερ που προστατεύει τους παίκτες του και τόνισε ότι η μεταξύ τους σχέση παραμένει εξαιρετική κόντρα δηλαδή στα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα