Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Σάντσο: Ποιο το μεγάλο εμπόδιο

13:48 18/12/2023 - Πηγή: Contra

Αβέβαιο παραμένει ακόμα το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν πάρει την απόφαση από κοινού να χωρίσουν τους δρόμους τους αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος της BILD, Κρίστιαν Φαλκ, η Λειψία έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά το deal δεν αναμένεται να προχωρήσει και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε

ανάρτησή του ο εν λόγω δημοσιογράφος, η γερμανική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απολαβές του παίκτη οι οποίες αγγίζουν στη Γιουνάιτεντ τα 20.000.000 ευρώ γι αυτό και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν φαίνεται εφικτό να προχωρήσει.

Θυμίζουμε πως με την Γιουνάιτεντ για τον Σάντσο έκανε πρόσφατα ραντεβού και η πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Γιουβέντους η οποία όμως αυτή την περίοδο έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς.

Πάντως, δεν αποκλείεται η Γιουνάιτεντ να παρέμβει και να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη διευκολύνοντας τόσο τη Λειψία όσο και τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουβέντους πιάνει στον ύπνο τους Άγγλους και κυνηγάει το μπαμ με τον παραγκωνισμένο του Πεπ

Μπαρτσελόνα: Οι πέντε προτεραιότητες του Λαπόρτα μετά το καμπανάκι

Ένας χρόνος από το θρίαμβο του Μέσι: Οι τέσσερις κορυφαίες στιγμές της μαγικής βραδιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα