Το άγνωστο δράμα της Σκορδά, ο γιος του Νίνο στο instagram και οι νιόπαντροι που δεν κρατιούνται στην Μύκονο

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πλούσια θεματολογία. Ωστόσο, κάποια από αυτά σας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή, με αποτέλεσμα ν’ αναδειχθούν τα topθέματα της εβδομάδας!

Η Φαίη Σκορδά πέρασε το δικό της δράμα και το έκρυβε. Στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την πρόσεχε και ήταν ο φύλακας άγγελός της σε όλο αυτό που περνούσε.

Στο τελευταίο «Your Face Sounds Familiar», οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έκαναν ένα μεγάλο λάθος! Μπορεί η Κατερίνα Γκαγκάκη να αποκάλεσε «τσαπατσουλιά» το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου , με το οποίο μας εκπροσώπησε στην Eurovision, ωστόσο εκείνη έκαναν προχειροδουλειά όταν το παρουσίασαν με τον δικό τους τρόπο στο show του σταθμού.

Το νιόπαντρο ζευγάρι που βρέθηκε στην Μύκονο κατά την διάρκεια του Πάσχα δεν έκρυψε στιγμή τον έρωτά του. Εκτός από τις βουτιές, την τιμητική τους είχαν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Ο Νίνο είναι ευτυχισμένος μπαμπάς και χαίρεται να κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του. Ο τραγουδιστής πρόσφατα ανάρτησε στο instagram φωτογραφία του γιου του.

Τέλος, η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου μεγάλωσε και πλέον τον συνοδεύει σε εκδηλώσεις που πρέπει να δίνει το παρών. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα