Jimi Hendrix o Andre 3000 των Outkast

12:55 9/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Ο Αndre 3000 των Outkast (που βρίσκονται σε hiatus) αναμένεται να ενσαρκώσει τον θρυλικό Jimi Hendrix επί της μεγάλης οθόνης σε ένα biopic που ετοιμάζεται αφού φαίνεται πως διευθετήθηκαν οι διαφορές με τους κληρονόμους του θρυλικού κιθαρίστα.

Σε λίγες εβδομάδες λοιπόν αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματα στην Ιρλανδία για έξι εβδομάδες. Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο John

Ridley, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο και είναι γνωστότερος ως συγγραφέας που έχει μεταπηδήσει και στη συγγραφή σεναρίων. Μεταξύ άλλων έγραψε το Three Kings του David O. Russell (σκηνοθέτης του οσκαρικού The Fighter) με τους George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube και Spike Jonze αλλά και το U-Turn με Jeniffer Lopez και Sean Penn που σκηνοθέτησε ο Oliver Stone.
Το στόρι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα επικεντώνεται στην αναγνώριση του ταλέντου του Hendrix το 1966 οπό την Linda Keith που τότε έβγαινε με τον Keith Richards και την πορεία του Hendrix προς την καταξίωση και τη φήμη.

Το πρότζεκτ τιτλοφορείται All Is By My Side και ήταν ήδη από το 2008 υπό συζήτηση αν και μόλις τώρα προχωρά, είτε με την έγκριση της οικογένειας που τόσο καιρό δεν έδινε άδεια για τη χρήση κομματιών σε ταινία (και ο Paul Greengrass αποπειράθηκε να γυρίσει ένα biopic για τον Hendrix) είτε χωρίς original κομμάτια. Να θυμίσουμε ότι ο Andre 3000 έχει εμφανιστεί και στο Revolver του Guy Richie και σε σειρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα