Διάλειμμα από τη «Λέσχη Φόνων της Πέμπτης» για τον Ρίτσαρντ Όσμαν

Τα σχέδιά του για τα επόμενα βιβλία του αποκάλυψε μιλώντας στο BBC o συγγραφέας Ρίτσαρντ Όσμαν, προαναγγέλλοντας ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από την επιτυχημένη σειρά «Η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης».

Ο Όσμαν έχει ήδη εκδώσει τα μυθιστορήματα Η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης και Ο άνδρας που πέθανε δύο φορές (στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, σε μετάφραση Αύγουστου

Κορτώ), ενώ για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία του τρίτου μέρους της σειράς, με τίτλο The Bullet That Missed [Η σφαίρα που αστόχησε]. Αυτή την περίοδο γράφει το τέταρτο βιβλίο της σειράς, όμως κατόπιν σχεδιάζει να ξεκινήσει μία καινούργια σειρά, την οποία εμπνεύστηκε κατά την επίσκεψή του σε ένα βιβλιοπωλείο.

«Σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε πολύ να γράψω έναν αρκετά αστείο, αρκετά έξυπνο Κώδικα Ντα Βίντσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας, αναφερόμενος στο διάσημο μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν. «Θα μου άρεσε πολύ ένα βιβλίο που να έχει κυνηγητό σε όλο τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα να εμπεριέχει και μία αλήθεια για τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα σε κάνει να γελάς και θα έχει την αισθητική της Λέσχης Φόνων της Πέμπτης, αλλά θα είναι ο Κώδικας Ντα Βίντσι. Δεν μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο, οπότε σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να το κάνω εγώ – κατά κάποιον τρόπο, η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης να συναντά τον Κώδικα Ντα Βίντσι», εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα