Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τα σχέδια του Ρουμάνου

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 22:00 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θέλει να «ντουμπλάρει» τις νίκες του για τον 7o όμιλο του UEFA Europa Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως έχετε διαβάσει από το Sportime τις προηγούμενες ημέρες, ο Μάρκος Αντόνιο παραμένει

εκτός για το παιχνίδι με τους Γερμανούς και η κατάσταση για τον Βραζιλιάνο δεν θα αλλάξει πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Από εκεί και πέρα, εκτός είναι και ο Φιλίπε Σοάρες ο οποίος από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών.

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η τελευταία προπόνηση του δικεφάλου του βορρά πριν την πρώτη μάχη με την ομάδα της Bundesliga, αφορούσε κυρίως τη δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις με τον Ρουμάνο τεχνικό, μέσα από αυτή να φανερώνει τις σκέψεις του για το ματς.

Όσον αφορά τη θέση κάτω από τα γκολπόστ αλλά και την αμυντική γραμμή,  οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Αντρέ Βιεϊρίνια, Τρόοστ Εκόνγκ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μπάμπα Ράχμαν έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην 11αδα.

Στη μεσαία γραμμή και ειδικότερα τις θέσεις των κεντρικών χαφ αναμένεται να καλύψουν οι Σουαλιό Μεϊτέ και Μαγκομέντ Οζντόεφ που επιστρέφουν ως δίδυμο στο αρχικό σχήμα.

Στα φτερά της επίθεσης, σίγουρη θέση έχουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο ακούραστος το τελευταίο χρονικό διάστημα Τάισον Φρέντα ενώ στη θέση του επιτελικού μέσου φαίνεται πως θα υπάρξει μια έκπληξη.

Ειδικότερα, αντί του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Τόμας Μουγκ ενώ τέλος ο Αλί Σαμάτα αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στη βασική 11αδα, όντας στη κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζουμε πως οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Βρακάς , Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας , Σαμάτα.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ετοιμάζει, Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης –, Ρουμάνου,etoimazei, loutseskou, paok – aintracht frankfourtis –, roumanou