China Open: Εύκολα στα προημιτελικά η Γκαρσία (vid)

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του China Open εξασφάλισε η Καρολίν Γκαρσία, που επικράτησε εύκολα της Ανχελίνα Καλίνινα με 6-3, 6-2 μέσα σε μία ώρα και 24 λεπτά αγώνα στο Diamond Court, και έκλεισε το “ραντεβού” με την Ίγκα Σφιόντεκ.

Η 29χρονη Γαλλίδα τενίστρια ήταν εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία και άνοιξε το ημερήσιο πρόγραμμα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Πεκίνο, τελειώνοντας το ματς με 6 άσους, αλλά και σώζοντας το 83% των BP που δέχθηκε (5/6).

Από την άλλη, η No28 του κόσμου δε μπορούσε

να βάλει δύσκολα στην αντίπαλή της, της έσπασε μόλις μία φορά το service σ’ όλο το παιχνίδι, ενώ πήρε λίγα πράγματα τόσο από το 1ο service της (62%, 24/39), όσο και από το 2ο service (38%, 10/26).

Στο 1ο set, η No9 του ταμπλό ξεκίνησε να σερβίρει πρώτη και διατήρησε την ισχνή διαφορά της ως το 3ο game (2-1), και στο αμέσως επόμενο έκανε το πρώτο break στο παιχνίδι για να διευρύνει το προβάδισμά της (3-1).

Η Ουκρανή απάντησε με το μοναδικό της break, αλλά και με αλάνθαστο service game (3-3), αλλά στην εξέλιξη του πρώτου μέρους δε βρήκε νέα επιθετική λύση, και έτσι η Γαλλίδα πήρε εύκολα τον πρώτο λόγο για τη νίκη (6-3).

Στο 2ο set, αν και η Καλίνινα ξεκίνησε με love service game (1-0), στη συνέχεια δέχθηκε αναπάντητο σερί από την Γκαρσία με 5/5 κερδισμένα games, αλλά και 2 νέα break στο ενδιάμεσο (5-1). Με διατήρηση του προβαδίσματός της έκλεισε το ματς δίχως κινδύνους (6-2).

Caroline Garcia after beating Kalinina to reach Beijing QF

“Definitely pleased with the win & the way I played, the mindset, & the attitude. It’s probably one of the best matches I played this year. So it’s never too late. Better late than never, I would say.”

She’s back pic.twitter.com/tP93QbpKuf

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) October 5, 2023

CHINA OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+5h)

The post China Open: Εύκολα στα προημιτελικά η Γκαρσία (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα