Αυτός είναι ο μεγάλος γρίφος στο ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Λουτσέσκου

Ολική επαναφορά αλλά και πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League αναζητά ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στα πλάνα του υπάρχει ένας μεγάλο γρίφος.

Δεν αποτελεί μυστικό πως για τον δικέφαλο του βορρά, η ρεβάνς της Πέμπτης (14/3, 19:45) κόντρα στους Κροάτες σημαίνει

πολλά, όχι μόνο για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη αλλά και για την ψυχολογία της ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν.

Ξεκάθαρη η ανάλυση του 2-0 στο Μάξιμιρ, όμως μια ανατροπή του σκορ θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου το γνωρίζει με το παραπάνω καθώς η πίεση είναι έντονη.

Αυτός είναι ο μεγάλος γρίφος στο ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα σχέδια του για τη μάχη της Τούμπας, με μια θέση να αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό και αυτή δεν είναι άλλη από του φορ.

Το ποιος θα πάρει τη φανέλα του βασικού στην κορυφή της επίθεσης είναι μια ανοιχτή υπόθεση καθώς πιθανότητες έχουν και οι τρεις επιλογές που έχει στα χέρια του ο Λουτσέσκου.

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των Σαμάτα, Μπράντον Τόμας αλλά και η μη χρησιμοποίηση του Στέφανου Τζίμα απέδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, πως η έλλειψη φορ «βλάπτει» σοβαρά την υγεία.

Ο Ισπανός έδειξε να χάνεται στα γεμάτα όγκο δίδυμα στόπερ της Ντιναμό και του Άρη, τη στιγμή που ο Τζίμας σε 10 λεπτά στο Ζάγκρεμπ και άλλα 25 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, έδωσε στην επιθετική γραμμή όσα δεν έδωσαν το τελευταίο δίμηνο οι υπόλοιποι δύο.

Την ίδια ώρα όμως, σε ρυθμό προπονήσεων έχει επιστρέψει και ο Αλί Σαμάτα που διεκδικεί τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

‘Οσο κι αν έχει δεχθεί έντονη κριτική, ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πως συνεχίζει να αποτελεί μια επιλογή που δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αφήσει στην άκρη.

Δύσκολη εξίσωση η επιλογή φορ λοιπόν..

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα