Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Φρόσω βάζει τέλος στον Θωμά σκοτώνοντας τον

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις στην εφιαλτική ζωή της Φρόσως θα έχουμε στην συγκλονιστική συνέχεια της σειράς «Ψυχοκόρες», με τη νεαρή κοπέλα να γίνεται μέχρι και φόνισσα για να γλιτώσει.

Η σειρά του ΑΝΤ1 που σάρωσε στην πρεμιέρα της την τηλεθέαση, αναμένεται ακόμη πιο καθηλωτική δείχνοντας πως πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή που αξίζει προσοχής.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Φρόσω σκοτώνει τον Θωμά

Η Φρόσω δεν αντέχει άλλο στο σπίτι των Νάτσηδων μετά τους αλλεπάλληλους βιασμούς

της από το αφεντικό της. Η κοπέλα καταφέρνει να το σκάσει και να βρει καταφύγιο στο καλύβι του καλοπροαίρετου βοσκού Μέλιου ο οποίος τη φροντίζει.

Ωστόσο ο Ηλίας έχει δώσει εντολή στους παραγιούς του, Λούη και Θωμά, να ψάξουν σε όλη την ευρύτερη περιοχή για να τη βρουν. Σύντομα οι δύο άντρες θα βρεθούν στα ίχνη της και θα ανακαλύψουν την καλύβα. Εκεί θα ρωτήσουν τον Μέλιο αν έχει δει την κοπέλα αλλά αυτός, έχοντας αντιληφθεί τον τρόμο της κοπέλας, την κρύβει.

Λίγο αργότερα όμως, η Φρόσω βγαίνει από το κρησφύγετό της και ο Θωμάς την εντοπίζει. Δια της βίας, λοιπόν, την αναγκάζει να γυρίσει πίσω. Εκείνη όμως δεν πρόκειται να ακολουθήσει. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής παλεύει για να ξεφύγει.

Η Φρόσω παλεύει -κυριολεκτικά- με νύχια και με δόντια. Κατά τη διάρκεια της επικής πάλης σώμα με σώμα που δίνουν οι δυο τους, η Φρόσω σπρώχνει τον Θωμά σε ένα γκρεμό. Ο Θωμάς πέφτει από μεγάλ

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Φρόσω δραπετεύει στο δάσος

Survivor trailer 13/3: Είδε κανείς τον Τζέιμς Καφετζή;

Ψυχοκόρες: Ανατροπή με τις μέρες προβολής – Προστίθεται διπλό επεισόδιο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα