MasterChef trailer 13/3: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στους μπορντό – «Γιαννάκη χαλάρωσε λίγο» (vid)

MasterChef trailer 13/3: Το MasterChef έχει μπει πλέον με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και είναι έτοιμο να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Και το σημερινό επεισόδιο όπως και τα προηγούμενα, κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων να βγάζουν τα μαχαίρια τους.

MasterChef trailer
13/3: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στους μπορντό – «Γιαννάκη χαλάρωσε λίγο» (vid)

Σήμερα λοιπόν στις 21:00 θα παιχτεί η πρώτη πράξη ακόμη μιας ομαδικής δοκιμασίας του φετινού MasterChef, που για δεύτερη φορά θα βγει εκτός κουζίνας.

Εξωτερική λοιπόν η νέα δοκιμασία, με τους μπορντό και τους γκρι να τίθενται αντιμέτωποι με φόντο τη δημιουργία μενού για τους τρεις κριτές αλλά και τον σημερινό καλεσμένο, απευθείας από το Λονδίνο, διάσημο σεφ Δημήτρη Λειβαδά.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το trailer του σημερινού επεισοδίου, υπάρχουν εντάσεις και στις δύο μπριγάδες αλλά κυρίως στους μπορντό με το Νίκο να λέει στον Γιάννη να χαλαρώσει και τον Λευτέρη να φωνάζει στους γκρι να βάλουν τώρα τα λουλούδια πάνω στο πιάτο.

Όσον αφορά όμως το τελικό μαγειρικό αποτέλεσμα, θα προκαλέσει προβληματισμό..

Δείτε το MasterChef trailer 13/3:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
μαστερ σεφ+13/3/2024
Τυχαία Θέματα