Παναθηναϊκός: Θα πάει για αριστερό μπακ και υπάρχει λόγος

Ο Παναθηναϊκός έχει μπακ που παίζει ασταμάτητα. Σε σημείο που δεν του κάνει καλό πλέον. Κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα χάσει ο Χουάνκαρ τόσα παιχνίδια. Το αποτέλεσμα είναι ο Μλαντένοβιτς να μη βγαίνει από την ενδεκάδα.

Μόνο που όσο περισσότερο παίρνει χρόνο συμμετοχής, τόσο πιο έντονα γίνονται και τα τρανταχτά κενά που έχει αμυντικά. Δεν βγάζει καμία σιγουριά ο Σέρβος. Υπάρχουν παιχνίδια που ήταν αλλού γι’ αλλού, όπως στην ήττα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν άλλα που δεν ρισκάρει και δεν χάνει τη θέση του, όπως στο 1-3 με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε για δεύτερο και υπό αυτό το πρίσμα τα λεφτά του τα βγάζει. Δεν είναι, άλλωστε, και μεγάλο το συμβόλαιό του. Ωστόσο, για παραπάνω δεν είναι. Ο 34χρονος Χουάνκαρ, για παράδειγμα, είναι πληρέστερος παίκτης. Εξίσου εμφανές είναι πως εν όψει καλοκαιριού θα πάει βασικό αριστερό μπακ το «τριφύλλι». Ήδη τσεκάρει περιπτώσεις Ελλήνων και μη. Και επειδή το μυαλό όλων πάει στον Γιαννούλη, όταν αναφερόμαστε σ συμπατριώτες μας, υπάρχουν και άλλοι.

Κλείνοντας, ο αποκλεισμός του Μλαντένοβιτς από την αποστολή της Σερβίας ήταν ένα καμπανάκι για τον ίδιο.

Συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή, αλλά ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς τον άφησε εκτός για τα φιλικά με Ρωσία και Κύπρο. Η κόπωση του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού ίσως έπαιξε ρόλο στην τελική απόφαση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, αλλά μάλλον δεν ήταν η μόνη και αυτό κάτι δείχνει.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα