Ξαναγράφεται η ιστορία του Eddie Brock στο Venom

Όλο μυστικά μας είναι το symbiote.

Το τωρινό κόμικ "Venom" της Marvel έχει ήδη αλλάξει δραστικά την ιστορία του συμβιωτικού και τώρα κάνει το ίδιο στον ξενιστή του, Eddie Brock.

Προσοχή: spoilers από το Venom #11!

Μεγάλο μέρος της ιστορίας του Eddie Brock τα τελευταία 15 χρόνια είχε απασχοληθεί με τη μάχη του με τον καρκίνο. Το 2003, το "Spectacular Spider-Man" αποκάλυψε ότι ο Eddie έχει καρκίνο και

έδειξε ότι το συμβιωτικό επέλεξε τον Eddie επειδή τρέφεται από την αδρεναλίνη που παράγει το άρρωστο σώμα τού. Αργότερα το 2004, το "Marvel Knights Spider-Man" περιλάμβανε μια ιστορία με τον Eddie να προσφέρει το symbiote στον υψηλότερο πλειοδότη. Χαρακτήρες όπως οι Mac Gargan και Flash Thompson πέρασαν από τα "χέρια" του Venom, ενώ ο Eddie γιατρεύτηκε από τον Mister Negative και μεταμορφώθηκε σε Anti-Venom.

Προσφάτως, ο Eddie Brock ενώθηκε πάλι με τον Venom ανακαλύπτοντας πολλά νέα πράγματα για την προέλευση του συμβιωτικού... και απ' ότι φαίνεται, το παρελθόν του ίδιου. Η τωρινή ιστορία του κόμικ έχει εισάγει αρκετά χαμένα μέλη της οικογένειας του Eddie, μεταξύ των οποίων και τον ετεροθαλή αδερφό του, Dylan, και έναν θείο και μια αδερφή που πέθαναν από καρκίνο. Γιατί η οικογένεια του φαίνεται να έχει τόσο κακή τύχη με την συγκεκριμένη ασθένεια; Αποκαλύπτεται ότι για όλα φταίει το συμβιωτικό.

Art by Joshua Cassara. (Image Credit: Marvel Comics)

To "Venom #11" μας έδειξε ότι ο Eddie δεν είχε ποτέ καρκίνο. Όσο για τους νεκρούς συγγενείς του; Δεν υπήρξαν καν. Όλο ήταν ένα παιχνίδι του μυαλού από το συμβιωτικό, χρησιμοποιώντας τον φόβο του Eddie για τον θάνατο, ως έναν τρόπο να τον κρατήσει κοντά του και να βασίζεται πάνω του για δύναμη.

Αυτή δεν ήταν η μόνη τεράστια αλλαγή στον κόσμο του Eddie που έγινε σε αυτό το κεφάλαιο. Όταν ξυπνάει από κώμα, του έρχεται μια "φλασιά". Ο "αδερφός" του, Dylan, είναι στην πραγματικότητα ο γιος του. Ο Eddie Brock μόλις ανακάλυψε ότι είναι πατέρας.

Art by Ryan Stegman. (Image Credit: Marvel Comics)

Πως σας φάνηκαν οι νέες αλλαγές και αποκαλύψεις; Πείτε μας στα σχόλια!

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Η DC τιμά τον Stan Lee στα κόμικς της εβδομάδας 15 μεγάλα γεγονότα από Marvel και DC Comics που θα δούμε στις αρχές του 2019 Εξερευνώντας τον Cybertron πριν τον πόλεμο των Autobot/Decepticon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα