Το μυστήριο κυριαρχεί στην αφίσα και το trailer για την καινούργια "Ζώνη του Λυκόφωτος"

Πλησιάζουμε στο Twilight Zone διά χειρός Jordan Peele.

Επίσημο trailer και νέα αφίσα έχει πλέον το νέο "The Twilight Zone", το reboot της Ζώνης του Λυκόφωτος που αναμένεται τον Απρίλιο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ

Jordan Peele (Get Out, Us) θα είναι ο βασικός οικοδεσπότης, αφηγητής και παραγωγός της νέας σειράς, η πρεμιέρα της οποίας αναμένεται με δύο επεισόδια την 1η Απριλίου στο CBS.

Μαζί με τον Peele, το cast θα περιλαμβάνει ονόματα όπως Ike Barinholtz, John Cho, Lucinda Dryzek, Taissa Farmiga, James Frain, Ginnifer Goodwin, Zabryna Guevara, Percy Hynes-White, Greg Kinnear, Luke Kirby, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Rhea Seehorn, Alison Tolman, Jacob Tremblay, Jefferson White, Jonathan Whitesell, Jessica Williams, DeWanda Wise και Steven Yeun.

Για όσους δεν θυμούνται καλά την εμβληματική πλέον Ζώνη του Λυκόφωτος, πρόκειται για μια σειρά που πρωτοβγήκε το 1959 με 1964, τα επεισόδια της οποίας ήταν είτε φαντασίας, είτε sci-fi, θρίλερ, τρόμου, είτε ψυχολογικά θρίλερ, που πάντα είχαν ανατροπή ή μακάβριο τέλος κι άφηναν τον θεατή με κάποιο ηθικό δίλημμα ή μάθημα. Η επιτυχία της σειράς οδήγησε σε ταινία τη δεκαετία του '80, τηλεταινία το '90 και μια ραδιοφωνική σειρά (2002-2012). Η πρώτη αναβίωσή της ήρθε το 1985 και κράτησε για τέσσερα χρόνια και η δεύτερη τη σεζόν 2002 με 2003. Έκτοτε, η σειρά βρίσκεται πάντα στις τοπ καλύτερες τηλεοπτικές δημιουργίες, ενώ έχει κερδίσει τόσο τηλεοπτικό όσο και το λογοτεχνικό κοινό, μιας και μεταφέρθηκαν πολλά διάσημα διηγήματα από τη λογοτεχνική σκηνή φαντασίας και τρόμου. Αν είστε λοιπόν θαυμαστής των σύντομων ιστοριών, των ανεξήγητων και του μυστηρίου, τότε... καλώς ήρθατε στη Ζώνη του Λυκόφωτος.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Jordan Peele's Twilight Zone: Super Bowl Promo Η σύγχρονη "Ζώνη του Λυκόφωτος" επιστρέφει την Άνοιξη Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του "The Twilight Zone" του Jordan Peele

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα