Ο J.J. Abrams μιλά για την επιρροή που έχει το "The Last Jedi" στο "Star Wars: Episode 9"

Στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

Μπορεί ο J.J. Abrams, ο σκηνοθέτης του "Star Wars: Episode IX", να μην θέλει να μιλήσει ακόμα για την ολοκλήρωση του Skiywalker sage, αποκάλυψε ωστόσο κατά πόσο η αντίδραση των fan στην προηγούμενη ταινία, "The Last Jedi", επηρέασε αυτήν.

"Νομίζω ότι κάθε ταινία είναι διαφορετική και αυτή είναι τριλογία", είπε ο Abrams στο ET Online όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο το "Episode IX" επηρεάστηκε από τον τρόπο

που δέχτηκαν οι fans το "The Last Jedi". "Σε αυτήν την ταινία [Επεισόδιο 9] βάλαμε όλο το πάθος μας και τη σκληρή μας δουλειά και θα το κάναμε όπως και να 'χει. Η ιστορία μιλά από μόνη της. Ανυπομονώ να την δείτε", πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ήταν να δουλεύει με τον βετεράνο του franchise, Billy Dee Williams, ο σκηνοθέτης είπε, "Είχε αυτήν την αύρα γύρω του. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας καταπληκτικός ηθοποιός".

Όταν ο Abrams ρωτήθηκε για το ποια θα ήθελε να είναι η αντίδραση και η πιθανή περιγραφή της ταινίας από τους fans, είπε, "Υπάρχουν πολλές λέξεις και πολλά συναισθήματα, αλλά η μεγαλύτερη και πιο σημαντική είναι 'ικανοποίηση'".

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έχουν τελειώσει, όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγες μέρες ο ίδιος ο σκηνοθέτης. Και η φωτογραφία, την οποία χρησιμοποίησε για τα νέα, μας αποκάλυψε ένα-δύο πραγματάκια για την υπόθεση της ταινίας.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Dominic Monaghan και Matt Smith. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία.

Ο Oscaar Isaac μίλησε προσφάτως για την 'επιστροφή' της Carrie Fisher στη νέα ταινία μέσω παλιού υλικού που θα χρησιμοποιήσουν, όπως και του αδερφός της, ενώ λέγεται ότι ίσως ξαναδούμε τον Finn με lightsaber.

O κόσμος του "Star Wars" εξαπλώνεται με τη live-action σειρά "The Mandalorian" να προχωρά σταθερά στα γυρίσματα της με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται μια prequel σειρά του "Rogue One" με πρωταγωνιστή τον Cassian (Diego Luna) και τον showrunner της επιτυχημένης σειράς, "The Americans". Οι δύο σειρές θα κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην εορταστική αφίσα για το Star Wars Celebration που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο τον Απρίλιο και να θυμηθείτε τις γνώμες μας για τις πιο πρόσφατες εισαγωγές στον κόσμο του "Star Wars", "The Force Awakens", "Rogue One", "The Last Jedi" και "Solo".

Το "Star Wars: Episode 9" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

IGN GreeceStar Wars: Episode 9 - Τι μας αποκαλύπτει η τελευταία φωτογραφία γυρισμάτωνΜε μια φωτογραφία μάθαμε ότι τα γυρίσματα τελείωσαν για το "Star Wars: Episode IX"Τελείωσε η μπαταρία του C-3P0 για το "Star Wars: Episode IX"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα