Προμετέι – Μπεσίκτας 89-70: Πήρε τη νίκη όχι την διαφορά (highlights)

Με το παιχνίδι κοντά στους 20 πόντους για την Προμετέι, λοιπόν, έγινε μεγάλη μάχη για την διαφορά, αφού το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να ισοβαθμίσουν είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Εξάλλου μετά τη νίκη της ουκρανικής ομάδας επί της Μπεσίκτας ήδη οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας τον έλεγχο, μόνο για λίγο στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Ήταν το μοναδικό σημείο στο παιχνίδι που οι Τούκοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με 28-31, αλλά μέχρι εκεί.

Οι

παίκτες του Γκίζμπεργκ μπήκαν έκλεισαν δυναμικά το πρώτο μισό παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα (45-38) ενώ από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κι έπειτα ήταν ξεκάθαρο ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν αδύνατον να κερδίσουν.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου ο προπονητής της Μπεσίκτας Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς αποβλήθηκε από το ματς με δύο τεχνικές ποινές.

Κορυφαίοι από τους νικητές πέντε διψήφιοι παίκτες: Ο Μπάλβιν με 17, ο Οντιασέ με 16, Ο Σιντόροφ με 14, ο Γκρέι με 12 και ο Σάνον με 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα