«Πλήρωσε» την αστοχία του ο ΠΑΟΚ – Ήττα από την Χάποελ και αντίο στην πρωτιά στον όμιλο (vid)

Χάποελ Ιερουσαλήμ και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα… ξίφη τους στο άδειο «Αλεξάντερ Νίκολιτς Χολ» του Βελιγραδίου στο ντέρμπι της πρώτης θέσης στον 7ο όμιλο του Basketball Champions League.

Οι Ισραηλινοί αναδείχθηκαν νικητές με 71-61 βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 4-1, τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» έπεσαν στο 3-2, χάνοντας την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16».

Αυτό σημαίνει

ότι θα πρέπει να περιμένουν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Γαλατάσαραϊ την ερχόμενη Τετάρτη (20/12, 19:30) στη Θεσσαλονίκη για να μάθουν τη θέση (2η ή 3η) που θα καταλάβουν στον όμιλο και το κατά πόσο θα έχουν πλεονέκτημα ή μειονέκτημα έδρας στα play-in.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν αρκετά άστοχος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όντας πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος. Παρόλα αυτά έμεινε κοντά στο τέλος, δίχως να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση.

Οι Γκίλμορ και Χάρισον αποτέλεσαν τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ, μετρώντας αμφότεροι από 12 πόντους. Ο πρώτος μάλιστα μάζεψε και εννέα ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους, οδηγός στην επίθεση ήταν ο Κρις Τζόνσον, με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 33-30, 54-40, 71-61

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης 

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα