Κορκεακούνας: “Φοβερή δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου!” (pics)

Απελευθερωμένοι από κάθε άγχος, μιας κι έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa Conference League, εμφανίστηκαν στη σημερινή (13/12) συνέντευξη Τύπου, στην Τούμπα, οι Φινλανδοί της Ελσίνκι, εν όψει του αυριανού (14/12) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Ζ ομίλου, και με διάθεση να… αποθεώσουν τους “ασπρόμαυρους”!

Πρώτος ο προπονητής της ομάδας, Τόνι Κορκεακούνας,

ο οποίος δήλωσε: “Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως για κάθε παιχνίδι. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Πάντα έχουμε το δικό μας πλάνο. Δεν έχουμε πιθανότητα να προκριθούμε, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ο κ. Λουτσέσκου έχει κάνει φοβερή δουλειά!”

Και συνέχισε, μιλώντας για τον αυριανό αγώνα: “Στο παιχνίδι στο γήπεδό μας είδαμε ότι οι παίκτες μας αντεπεξήλθαν κι αυτό περιμένουμε και στο αυριανό ματς. Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, γιατί εμείς παίζουμε σε άλλο γήπεδο. Είναι διαφορετικό να προπονείς μια ομάδα στην Σκανδιναβία. Πρέπει να είσαι έξυπνος και να διατηρείς πάντα το κίνητρο. Είναι δύσκολο να διατηρείς το μαχητικό πνεύμα, όταν δεν υπάρχουν αγώνες. Είναι μια περίοδος, βέβαια, κατά την οποία μπορούμε να εξελίξουμε τους παίκτες μας, ειδικά τους πιο νεαρούς. Είμαστε συνηθισμένοι”.

Από τη μεριά του, ο μέσος της φινλανδικής ομάδας, Λούκας Λίνγκμαν (στην παραπάνω φωτό), τόνισε: “Η προετοιμασία μας δεν ήταν διαφορετική σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε δει βίντεο και είναι ωραίο να παίζεις σε μια ατμόσφαιρα όπως αυτή της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα! Όσο για το παιχνίδι, όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Είχαν καλά αποτελέσματα οι ερχόμενοι αντίπαλοί μας κι έδωσαν τα πάντα για να προκριθούν”.

Οι παίκτες της Ελσίνκι το βράδυ προπονήθηκαν στην Τούμπα, για να εξοικιωθούν με τον αγωνιστικό χώρο. Έδειξαν ευδιάθετοι και ορεξάτοι για τον αυριανό αγώνα, τον οποίο τον αντιμετωπίζουν ως πρόκληση, για να κλείσουν την παρουσία τους στο Europa Conference League της τρέχουσας σεζόν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι φωτογραφίες είναι από την προπόνηση των παικτών της φινλανδικής ομάδας στην Τούμπα:

Keywords
Τυχαία Θέματα