Παναθηναϊκός: Να θυμηθεί τη Βιγιαρεάλ

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει τον εμπόδιο μιας εξαιρετικής ομάδας με ποιότητα, η οποία μέσα στο γήπεδο της είναι ικανή να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Μπορεί στην πρεμιέρα κόντρα στη Ρεν, η ισραηλινή ομάδα να απογοήτευσε, όμως, αυτό δε σημαίνει κάτι.

Άλλωστε ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο. Εξάλλου οι περισσότερες ομάδες από το Ισραήλ, στην έδρα τους αγωνίζονται καλύτερα.

Για την αθηναϊκή ομάδας

το ζητούμενο είναι, όχι απλά να πιάσει καλή απόδοση, αλλά να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει, κάτι που δε συνέβη στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν καταφέρει να βελτιώσει τα τελειώματα της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τότε μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρίποντο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία.

Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στους ομίλους κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ήταν καταπληκτικός. Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις, με απίστευτο τρέξιμο, πιεστικό πρες σε όλους τους χώρους, ελάχιστα λάθη και καταπληκτικές αντεπιθέσεις. Αν επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση σήμερα το βράδυ στο Ισραήλ, τότε είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στην Αθήνα θριαμβευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα