Φενέρ - Βαλένθια 86-90: Πέρασε από την Πόλη με... αέρα

Φενέρ - Βαλένθια 86-90: Πέρασε από την Πόλη με... αέρα navgouliΠαρ, 11/27/2020 - 21:47

Η Βαλένθια βύθισε ακόμα περισσότερο την Φενέρ, τη νίκησε στην έδρα της με 90-86 σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο 57 πόντους και πλέον οι Τούρκοι έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες. 

Κι ενώ τα πράγματα κύλησαν πολύ άσχημα για τους Ισπανούς σε όλο το πρώτο ημίχρονο (43-33) κι η Φενέρ έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση με Μπράουν, Μουχάμεντ και Μπαρτέλ, στην επανάληψη το παιχνίδι γύρισε… τούμπα. 

Οι Ισπανοί μπήκαν στην τρίτη

περίοδο με ένα σερί 8-0 ισορρόπησαν πολύ γρήγορα το παιχνίδι και έδειξαν ότι δεν πρόκειται να παραδοθούν επειδή έτυχε να κάνουν ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Ο Σαμ Βαν Ρόσομ ήταν σταθερά ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Πονσαρνάου, ενώ η Βαλένθια είχε σημαντικές βοήθειες κι από τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. 

Στην τελευταία περίοδο όμως, αυτός που έκανε την διαφορά για τους φιλοξενούμενους με δικά τους συνεχόμενα τρίποντα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 ήταν ο Κλέμεν Πρέπελιτς που εξελίχθηκε σε παράγοντα Χ του αγώνα. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce - Μπάσκετ Valencia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Βαλένθια βύθισε ακόμα περισσότερο την Φενέρ, τη νίκησε στην έδρα της με 90-86 σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο 57 πόντους και πλέον οι Τούρκοι έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες.
Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 21:47 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα