Σκουρτόπουλος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε την Βουλγαρία»

Σκουρτόπουλος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε την Βουλγαρία»basket1thanosΠαρ, 11/27/2020 - 21:30

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος

«Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε σωστά, δεν ήμασταν όσο σκληροί και συγκεντρωμένοι έπρεπε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αλλά ακόμη περισσότερο για τη Λετονία. Τους δώσαμε το δικαίωμα να παίξουν με αυτοπεποίθηση, να δημιουργήσουν, να σουτάρουν και να πάρουν 40 πόντους από λάθη δικά μας και επιθετικά ριμπάουντ.

Δεν έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε άλλο αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μόνο μια μέρα προετοιμασίας για το ματς με τη Βουλγαρία. Τώρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό. Αύριο είναι μια νέα μέρα. Αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και να κρατήσουμε την πρώτη θέση, πρέπει να νικήσουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Ξέρουμε τι έγινε στον αγώνα με τη Λετονία, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - European Championship - ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα της Εθνικής μας από την Λετονία (66-77), ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την ήττα και να είναι έτοιμη για «μάχη» κόντρα στην Βουλγαρία (29/11). Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 21:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα