Καμπάτσο: «Το ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη έδρα της Ευρώπης!»

Καμπάτσο: «Το ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη έδρα της Ευρώπης!»basket1thanosΠαρ, 11/27/2020 - 21:18

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε στο «DAZN» λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ όπου θα κυνηγήσει το όνειρο.

Ο Αργεντίνος «μάγος» ρωτήθηκε για το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης, και με αφοπλιστική ειλικρίνεια επέλεξε το ΟΑΚΑ.

«Το

γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι αυτό του Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ σε ανατριχιάζει. Μετά το συμβάν με τον Διαμαντίδη, το να πάω εκεί ήταν… ουάου! Το είχα δηλώσει δημόσια, ήταν κάτι ακούσιο. Είχα ζητήσει συγγνώμη πριν καιρό. Είναι ένα απίστευτο γήπεδο, που σου επιβάλλεται από το ζέσταμα κιόλας. Είναι πανέμορφο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον πιο δύσκολο αντίπαλό του, ανέφερε: «Ο Σέιν Λάρκιν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, χωρίς αμφιβολία. Θα μπορούσα να πω και τον Μάικ Τζέιμς, αλλά ο Λάρκιν μάς έβαλε 30 στη Μαδρίτη. Δεν το ξεχνάω. Υπάρχουν παίκτες που δεν ξέρουν πού μπορούν να πάνε. Λες ότι θα τον μαρκάρεις στο τρίποντο και ξαφνικά έχει φτάσει στο καλάθι και σε σκοτώνει».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν αγωνίζεται πια στην Euroleague, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να... βγάλει το καπέλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 21:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα