Βουτιά από τον έβδομο όροφο για 49χρονη δικηγόρο της Θεσσαλονίκης

Βουτιά από τον έβδομο όροφο για 49χρονη δικηγόρο της Θεσσαλονίκης04.01.2018Πρόσωπα

Η πτώση της Θεοδώρας Αρσένη σόκαρε την κοινωνία της πόλης

«Περιμένω να μου στείλεις κάτι για το FACT. Εγώ δεν το πιστεύω. Μπες μέσα τώρα και πες ότι έγινε λάθος», «ΟΧΙ!!! Δεν το πιστεύω!! Εχτές λέγαμε ότι θα έρθεις κάτω, στείλε μου και πες μου ότι θα έρθεις, σε παρακαλώ». Αυτά είναι μερικά από τα δεκάδες σπαρακτικά μηνύματα που έγραψαν στο facebook οι φίλοι της 49χρονης δικηγόρου που έπεσε στο κενό από τον έβδομο

όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Η πτώση της Θεοδώρας Αρσένη σόκαρε την κοινωνία της πόλης.

Οι γνωστοί της μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό, ωστόσο αρκετά μοναχικό, που δεν μοιραζόταν τις σκέψεις της. Το άψυχο σώμα της Θεσσαλονικιάς δικηγόρου εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα. Αμέσως κλήθηκαν η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Οι Αρχές αναζητούν τα αίτια της πτώσης στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης και στην οποία στεγαζόταν το γραφείο της δικηγόρου. Την ώρα, ωστόσο, που οι έρευνες συνεχίζονται από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, οι Αρχές αποκλείουν κάποια εγκληματική ενέργεια.

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς της άτυχης Θεοδώρας, οι οποίοι θέλουν μια απάντηση στο ερώτημα που τους βασανίζει: «Γιατί»; Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου στο facebook: «Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δυστυχώς η απρόσωπη εικονική κοινωνικοποίηση των social media την κάνει ακόμα πιο απροσπέλαστη. Μία καλή φίλη θα λείπει για πάντα. Και όχι μόνο από αυτήν τη σελίδα».

Λίγες μόλις ώρες πριν από τη μοιραία πτώση η δικηγόρος ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι διαβάζει το νέο μυθιστόρημα «Παραφροσύνη» του Θανάση Χειμωνά. «Από την πρώτη σελίδα σε κερδίζει η άμεση γραφή και τα, περισσότερο ή λιγότερο, αναγνωρίσιμα πρόσωπα και πράγματα της ελληνικής πραγματικότητας. Είναι και μόλις 222 σελίδες, οπότε διαβάζεται μονοκοπανιά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα