Λήστευαν πρακτορεία και περίπτερα ο ψηλός, ο κοντός και ο χοντρός

Λήστευαν πρακτορεία και περίπτερα ο ψηλός, ο κοντός και ο χοντρός 29.11.2017Αστυνομικά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των μελών της σπείρας που «χτυπούσε» πρακτορεία ΟΠΑΠ, περίπτερα και σούπερ μάρκετ στην Αττική και συνελήφθησαν προ ημερών, καθώς και του συνεργού τους που αναζητείται.

Πρόκειται για τον Βούλγαρο Pavel Hinov και τον Ελευθέριο Καραμπατσάκη, ενώ διαφεύγει τη σύλληψη ο Ανδρέας Τουρνάς.

Οι συλληφθέντες, που διέπρατταν τις ληστείες, κυκλοφορούσαν με τα προσωνύμια «ψηλός» και «κοντός», ενώ ο τρίτος, που κρατούσε τσίλιες, ήταν ο «χοντρός».

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, κατά συρροήν και κατά μόνας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Οι δράστες μετέβαιναν στους στόχους τους πεζή ή επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν παρακολουθώντας πλάνα από κάμερες. Τότε διαπίστωσαν ότι πάντα σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο υπήρχε σταθμευμένη μοτοσικλέτα χρώματος μπορντό, η οποία μάλιστα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και το περιστατικό είχε δηλωθεί σε αστυνομικό τμήμα της δυτικής Αττικής. Με αυτόν τον τρόπο έμαθαν τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας και τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη της, δηλαδή του «κοντού».

Keywords
Τυχαία Θέματα