ΠΑΣΟΚ: Σβήνουν τα ίχνη με νέο όνομα

ΠΑΣΟΚ: Σβήνουν τα ίχνη με νέο όνομα 29.11.2017ΠΑΣΟΚ

Φώφη και Θεοδωράκης βάφτισαν τον νέο φορέα «Κίνημα Αλλαγής» για να ξεπλύνουν το παρελθόν τους!

Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»! Και όπου «Μανωλιός», το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που -διά των επικεφαλής τους, Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη- αποφάσισαν, με τη συναίνεση και του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και τις διαφωνίες της ΔΗΜ.ΑΡ. να αλλάξουν

όνομα. Ποιο είναι αυτό; «Κίνημα Αλλαγής», παραπέμποντας σε εποχές... Ανδρέα Παπανδρέου, άκρατου λαϊκισμού και ακατάσχετης παροχολογίας.

Η συνάντηση των δύο έγινε χθες στο γραφείο της κυρίας Γεννηματά στη Βουλή και, εκτός από το όνομα του νέου φορέα, συμφώνησαν επίσης και στην πραγματοποίηση της πρώτης κοινής συνεδρίασης των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων αύριο, αλλά και στην άμεση ολοκλήρωση των διαδικαστικών θεμάτων που εκκρεμούν, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το Συνέδριο το συντομότερο δυνατό.

Το νέο σχήμα δείχνει να βρίσκεται σε τροχιά σύγκλισης με τη Ν.Δ., με την οποία η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι ήρθαν πιο κοντά, με αφορμή την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία. Η στάση και των τριών ήταν παρεμφερής, σε μια πιθανή πρόβα τζενεράλε για μελλοντική κυβερνητική συνεργασία. Προς το παρόν, το «Κίνημα Αλλαγής» οργανώνεται και προς αυτό συγκροτείται συντονιστική ομάδα, την οποία θα αποτελούν, από τη ΔΗ.ΣΥ., οι Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Θανάσης Θεοχαρόπουλος και, από το Ποτάμι, οι Γιώργος Μαυρωτάς και Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Μετά δε την ολοκλήρωση των επαφών της κυρίας Γεννηματά με τους υπόλοιπους επικεφαλής και υποψηφίους του χώρου, θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις για τα όργανα και τη λοιπή πορεία προς το Συνέδριο.
Την ίδια ώρα, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης απέστειλαν κοινή ανακοίνωση στις εταιρίες δημοσκοπήσεων, ενημερώνοντας για την κοινή εκλογική πορεία των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων, ΔΗ.ΣΥ. και Ποτάμι, και ως εκ τούτου ζητούν τα αποτελέσματα των σφυγμομετρήσεων να παρουσιάζονται με το κοινό όνομα «Κίνημα Αλλαγής».

Παράλληλα, τόνισαν ότι μία από τις βασικές προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος θα είναι «να ξεδιπλώσουμε για άλλη μια φορά την αντιπολιτευτική μας πολιτική απέναντι στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στις συντηρητικές πολιτικές τους».
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορεί να γίνει «αλλαγή» με... φθαρμένα υλικά, με την απάντηση προφανώς να απογοητεύει τους υπερφιλόδοξους «συνοδοιπόρους».

Keywords
Τυχαία Θέματα