Κηδεύτηκε χθες και ο μακελάρης αστυνομικός των Αγ. Αναργύρων

Κηδεύτηκε χθες και ο μακελάρης αστυνομικός των Αγ. Αναργύρων22.12.2017Πρόσωπα

Στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας παίχτηκε χθες η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Εκεί βρέθηκαν μουδιασμένοι λιγοστοί φίλοι και συγγενείς για να πουν το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας δολοφόνησε εν ψυχρώ τη σύζυγο και την πεθερά του αλλά και το τετράχρονο αγγελούδι του, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό όπλο του.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία

του μακελάρη ήταν η μητέρα του, η οποία έκλαιγε πάνω από το φέρετρο του γιου της και μονολογούσε: «Χρήστο μου, γιατί το έκανες αυτό;». Την Τετάρτη, κηδεύτηκαν στο Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων η σύζυγος, η πεθερά και η τετράχρονη κόρη του αστυνομικού. Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης και η άτυχη σύζυγός του είχαν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο, ωστόσο βρίσκονταν σε μόνιμη διαμάχη, καθώς ο αστυνομικός επέμενε να λάβει εκείνος την κηδεμονία της κορούλας τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η βασική αιτία για τα σύννεφα στον γάμο τους ήταν το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε η πεθερά του, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου κατοικούσε ο αστυνομικός με την οικογένειά του.
Συγκεκριμένα, εκείνος ήθελε να φύγει η πεθερά του από το διαμέρισμα και να το μετατρέψει η αδικοχαμένη σύζυγός του σε ιατρείο, κάτι με το οποίο η τελευταία διαφωνούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα