Της... λοταρίας την παραμονή των Χριστουγέννων

Της... λοταρίας την παραμονή των Χριστουγέννων22.12.2017Πρόσωπα

Δέκα κληρώσεις για 10.000 φορολογουμένους που θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας!

Δέκα διαδοχικές κληρώσεις της φορολοταρίας προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ για την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο νέος προγραμματισμός ορίζει τη διεξαγωγή εννέα κληρώσεων (μία για καθένα μήνα από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο) στις 24 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η δέκατη κλήρωση,

που αφορά τους λαχνούς που συγκεντρώθηκαν τον Νοέμβριο. Ετσι, την παραμονή των Χριστουγέννων 10.000 φορολογούμενοι θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ ο καθένας! Στην κλήρωση συμμετέχουν μόνο αποδείξεις από συναλλαγές που έχουν γίνει με κάρτες, πιστωτικές ή χρεωστικές, ή μέσω web banking.

Την περίοδο αυτή «φορτώνονται» οι συναλλαγές αυτές από τις τράπεζες στο TAXISnet και λίγες ημέρες πριν από την κλήρωση οι πολίτες θα μπορούν να δουν το πλήθος των λαχνών που τους αντιστοιχούν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr). Για την πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή απαιτούνται οι κωδικοί TAXISnet. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του. Συγκεκριμένα:

• Για συνολικό άθροισμα έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για καθένα ευρώ.
• Από 101 ευρώ έως 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
• Από 501 ευρώ έως 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
• Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.
Αμέσως μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να έχουν την ενημέρωση για το αν οι λαχνοί τους είναι μέσα στη λίστα των τυχερών με ένα «κλικ», μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Σε περίπτωση που περιλαμβάνονται στους λαχνούς σας περισσότεροι από ένας τυχεροί λαχνοί, δικαιούστε το έπαθλο μόνο μία φορά για κάθε κλήρωση. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή αντικαθίστανται από τον πρώτο, τον δεύτερο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς. Αν κάποιος φορολογούμενος κερδίσει τα 1.000 ευρώ, θα λάβει και ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο, στον λογαριασμό του στο TAXISnet.

Keywords
Τυχαία Θέματα