Ιδού ο προπονητής που ασέλγησε σε 14χρονη μαθήτρια

Ιδού ο προπονητής που ασέλγησε σε 14χρονη μαθήτρια08.11.2017Αστυνομικά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου προπονητή πάλης, ο οποίος είχε συλληφθεί για αποπλάνηση ανηλίκου.

Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν ο κατηγορούμενος έχει συμμετάσχει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Μπούσουλα του Αθανασίου και της Δήμητρας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου

του 1970, στην Αθήνα.

Είχαν σχέση;

Ο προπονητής πάλης κατηγορείται ότι, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μιας 14χρονης μαθήτριας. Μάλιστα, η ανήλικη αθλήτρια φέρεται ότι αποκάλυψε στη μητέρα της πως διατηρούσε σχέση με τον προπονητή της. Αμέσως, οι γονείς της ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη του 47χρονου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 12 έτη, αλλά όχι τα 14, και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση. Μετά την απολογία του ο προπονητής πάλης κρίθηκε προφυλακιστέος. Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2106476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 2106411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα